Het is je vast niet ontgaan dat er sinds de AVG een en ander veranderd is aan het bestellen van codes/teamwielen/boeken en spellen. Waar voorheen een eenvoudig mailtje voldoende was, moet je nu een hele ‘webwinkel’ door. De reden dat we dit van jou vragen is vooral het belang van de privacy van de klant. In het nieuwe bestelformulier kun je extra opties aanvinken, bijv. welke opdrachtgever het assessment aanvraagt en wie de Functionaris Gegevensbescherming bij de opdrachtgever is. Ook is het doorgeven van persoonlijke gegevens veiliger via deze website dan per email.

We willen jou vooral een oprecht compliment geven voor het zo soepel overgaan op het gebruik van deze nieuwe formulieren.

Om het in het vervolg nog makkelijker te maken, hebben we nu een apart formulier gemaakt om Teamwielen en Teamrapporten aan te vragen, zie het plaatje. Ook is het Codes bestellen formulier aangepast, zodat je niet automatisch alle opties te zien krijgt, maar alleen de opties die voor jou van toepassing zijn.

Uiteraard staan we altijd open voor jullie input en ideeën!